lauantai 17. elokuuta 2013

Pitsiraitasukat


                                                             Lanka: Austermann Step
                                                             Malli: Moda 8/2012 nro 41, muokattu

Ohje näihin sukkiin oli koolle 40/41-42/43, naisen jalkaan kai kuitenkin? Siispä piti muokata omaa käsialaan sopivaksi, mutta sen nyt melkin joutuu joka kerta tekemään. Käsialani ei ikinä vastaa sitä mitä ohjeessa ehdotetaan :D Näihin sukkiin tuli siis 60s, ohjeessa oli 66s. Koska sukat tulivat itselle ja jalka oli koko ajan saatavilla, tein kavennukset jalan mukaan ja tällä kertaa kokeilin myös 3:n puikon päättelyllä viimeisten silmukoiden päättelyyn, jotta varpaiden kärki menisi nätisti. Käytännössä kavensin vain jalan ulkoreunassa silmukoita, paitsi sitten kun kaikki varpaat oli peitossa ja vain isovarpaan ja viereisen varpaan päät näkyi, sitten kavensin molemmissa reunoissa kunnes jäljellä oli 12s, jotka sitten päättelin yhteen. Seuraavan kerran voisi vielä jotekin soveltaa, ettei näytä ihan niin "saumalta", jos toimisi paremmin mikäli tekisi kavennuksen nurjalta puolelta ?

Nämä tulivat itselle.

2 kommenttia:

  1. Hei! Onnea, voitit blogini arvonnassa! Tule kommentoimaan yhteystietosi postaukseen (en julkaise kommenttia), jotta saadaan palkinto oikeaan osoitteeseen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Katsotaan mitä saan voitto langasta aikaiseksi, nyt juuri onkin menossa sukat Lang Yawoll Macig Degrade langasta :)

    VastaaPoista

Jätä jokin jälki käynnistäsi